Είσοδος

Καλάθι αγορών

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Αναζήτηση

Προϊόντα κατόπιν παραγγελίας

Παρασκευάζουμε διάφορα φυσικά καλλυντικά ανάλογα με τις ειδικές σας ανάγκες κατόπιν παραγγελίας. Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά προϊόντα χωρίς συντηρητικά, παράγωγα πετρελαίου ή σιλικόνης.

Λίστα Αλληλογραφίας

Πληροφορίες e-shop

PDFΕκτύπωση

Με τις γνώσεις μας στη βιολογική καλλιέργεια, τη φαρμακευτική, την αρωματοθεραπεία και την αισθητική κατασκευάζουμε διάφορα φυσικά καλλυντικά και προτότυπα σαπούνια για όλες τις χρήσης τα οποία βασίζονται μόνο σε φυσικά συστατικά.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι η δυνατότητα που δίνεται σε απομακρυσμένους πελάτες να προμηθευτούν τα μοναδικά χειροποίητα προϊόντα δικής μας παρασκεύης όπως σαπούνια, κεραλοιφές, καλλυντικά, βαλσαμέλαιο κλπ. Παράλληλα μπορούν να προμηθευτούν δικό μας λάδι και βιολογικές ελιές καθώς επίσης και προϊόντα goji. Αυτά αποτελούν την αρχή της προπάθειάς μας καθώς σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας και σε άλλα είδη. Μπορείτε να προτείνεται παρεμφερή προϊόντα που θα θέλατε να βρείτε στη σελίδα μας. Θα γίνουν δεκτές και εκτιμητέες όλες οι ιδέες.

Τα προϊόντα της παραγγελίας σας θα αποσταλλούν μέσω Γενικής Ταχυδρομικής με αντικαταβολή και με τις ακόλουθες χρεώσεις: Για αποστολή βάρους έως 2 κιλών η χρέωση ανέρχεται σε 8,50 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (τελική τιμή) Κάθε επόμενο κιλό επιβαρύνεται με 2,50 ευρώ

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για όλο το δίκτυο της Γενικής Ταχυδρομικής και παράδοση την επόμενη προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης. Δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς αποστολών μεγάλου βάρους (άνω των 10 κιλών) με αντικαταβολή που η παράδοσή τους γίνεται σε κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής. Εξαιρούνται νησιωτικοί προορισμοι. Οι τιμές για αυτήν την υπηρεσία διαμορφώνονται ως εξής:

Για αποστολή βάρους 10 κιλών η χρέωση ανέρχεται σε 10,50 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (τελική τιμή). Κάθε επόμενο κιλό επιβαρύνεται με 0,70 ευρώ.

Τρόποι πληρωμής:
- Με αντικαταβολή μέσω Γενικής Ταχυδρομικής
- Με πιστωτικές κάρτες VISA και AMERICAN EXPRESS
- Με PayPal
- Με κατάθεση σε λογαριασμό Alpha Bank

 

Προϊόντα πιστοποιημένα από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων

Πιστοποιητικό Προϊόντος
Πιστοποιητικό Λαδιού

 

Επικοινωνία

Γεώργιος Βουκουρεσλής

Ρόδου 23, Αλεξανδρούπολη
T.K. 68100

Τηλ. 25510 22406
Κιν. 6976139933
e-mail : info@pallasathene.gr